
>
Development of the method of determining vitamin C in jelly products with gellants [Text] / A. Foshchan //
Food Science for Well-being : 8th Central European Congress on Food. - Kyiv : NUFT, 2016. - P. 118.
Додаткові точки доступу:
Foshchan, Andriy
Zheleznyak, Z.
Murlykina, Natalia
Kuznetsova, T.
Evlash, V.
Додаткові точки доступу:
Foshchan, Andriy
Zheleznyak, Z.
Murlykina, Natalia
Kuznetsova, T.
Evlash, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|