
>
Розробка методик визначення функціонально-фізіологічних інгредієнтів − нагальна потреба забезпечення продовольчої безпеки [Електронний ресурс] / Г. В. Дуда ; наук. керівник: О. Ф. Аксьонова, В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна //
Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 108.
Додаткові точки доступу:
Дуда, Г. В.
Аксьонова, Олена Федорівна\наук. керівник\
Євлаш, Вікторія Владленівна\наук. керівник\
Мурликіна, Наталя Віталіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Дуда, Г. В.
Аксьонова, Олена Федорівна\наук. керівник\
Євлаш, Вікторія Владленівна\наук. керівник\
Мурликіна, Наталя Віталіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|