
>
006(073)
С 77
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управлінні якістю [Текст] : програма навч. дисципліни для підгот. фахівців ОКР бакалавр напряму 6.051701 Харчові технології та інженерія у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації М-ва аграр. політики України / НМЦ аграр. освіти ; уклад.: Л. В. Баль-Прилипко [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2012. - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16. - 5.29 грн.
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: харчове виробництво -- пищевое производство -- нормативні документи -- нормативные документы -- якість -- качество -- міжнародні стандарти -- международные стандарты -- акредитація -- аккредитация -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность --
Додаткові точки доступу:
Баль-Прилипко, Л.В.\уклад.\
Слободянюк, Н.М.\уклад.\
Віннов, О.С.\уклад.\
Осокіна, Н.М.\уклад.\
Герасимчук, О.П.\уклад.\
Новак, Л.Л.\уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна (26.10)\уклад.\
Жемела, Г.П.\уклад.\
Бараболя, О.В.\уклад.\
НМЦ аграр. освіти
С 77
УДК | |
006(073) |
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: харчове виробництво -- пищевое производство -- нормативні документи -- нормативные документы -- якість -- качество -- міжнародні стандарти -- международные стандарты -- акредитація -- аккредитация -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность --
Додаткові точки доступу:
Баль-Прилипко, Л.В.\уклад.\
Слободянюк, Н.М.\уклад.\
Віннов, О.С.\уклад.\
Осокіна, Н.М.\уклад.\
Герасимчук, О.П.\уклад.\
Новак, Л.Л.\уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна (26.10)\уклад.\
Жемела, Г.П.\уклад.\
Бараболя, О.В.\уклад.\
НМЦ аграр. освіти
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | 1 | 1 |
2 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
3 | оиф | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | б/н1 |
2 | ч.з. оиф | б/н2 |
3 | оиф | б/н3 б/н4 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|