
>
631.576.4:664.6
Постнова, Ольга Николаевна.Використання біологічного потенціалу гречишної лузги в харчових технологіях / О. Н. Постнова //
Постнова, Ольга Николаевна.
Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2016. - № 1 (1). - С. 38-43..
(Шифр в БД І915445/2016/1(1))
Ключові слова: кріас-порошок -- криас-порошок -- хліб -- хлеб -- борошно -- мука -- гречана лузга -- гречневая лузга --
Анотація:
Розглянуто можливість використання кріас-порошку лузги у технологіях хліба з пшеничного борошна профілактичного спрямування.
Рассмотрена возможность использования криас-порошка лузги в технологиях хлеба из пшеничной муки профилактического направления.
(Шифр в БД І915445/2016/1(1))
УДК | |
631.576.4:664.6 | |
631.576.4 | |
664.6 |
Ключові слова: кріас-порошок -- криас-порошок -- хліб -- хлеб -- борошно -- мука -- гречана лузга -- гречневая лузга --
Анотація:
Розглянуто можливість використання кріас-порошку лузги у технологіях хліба з пшеничного борошна профілактичного спрямування.
Рассмотрена возможность использования криас-порошка лузги в технологиях хлеба из пшеничной муки профилактического направления.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|