
>
Хабенко, У. В.Технологія м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини [Текст] / У. В. Хабенко ; наук. керівник Т. М. Головко //
Хабенко, У. В.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 99.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|