
>
Шурдук, І. В.Формування якісних споживних характеристик м'ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами [Текст] / І. В. Шурдук, М. Л. Серік //
Шурдук, І. В.
Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 13-14 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 167-168.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|