
>
Черевко, О. І.Соціально-економічна ефективність впровадження технології м’ясних січених виробів “Гриль” [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. І. Бабкіна //
Черевко, О. І.
Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : праці Міжнар. наук.-техн. конф., м. Донецьк. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2001. - С. 170-172.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, О. І.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, О. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|