
>
Аксьонова, Олена Федорівна.Використання підсолоджувача splenda у виробництві кексу сирного: спектроскопічне дослідження стану вологи [Текст] / О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, В. В. Євлаш //
Аксьонова, Олена Федорівна.
Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2020. - С. 194-196.
Додаткові точки доступу:
Губський, Сергій Михайлович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Додаткові точки доступу:
Губський, Сергій Михайлович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|