
>
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.Особливості використання харчових добавок під час виробництва «Крему кондитерського для збивання» [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв //
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 100-102.
Додаткові точки доступу:
Шкляєв, О. М.
Додаткові точки доступу:
Шкляєв, О. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|