>
Юдіна, Т. І.Дослідження хімічного складу білкового концентрату сколотин, одержанного методом ультрафільтрації [Текст] / Т. І. Юдіна, Г. В. Дейниченко, З. А. Мазняк //
Юдіна, Т. І.
Обладнання та технології харчових виробництв : темат. збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - С. 171-174.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Мазняк, З. А.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Мазняк, З. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|