
>
Большакова, Вікторія Анатоліївна.Забезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринках [Текст] / В. А. Большакова, В. М. Гончаренко, І. О. Іванісенко //
Большакова, Вікторія Анатоліївна.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 52.
Додаткові точки доступу:
Гончаренко, В. М.
Іванісенко, І. О.
Додаткові точки доступу:
Гончаренко, В. М.
Іванісенко, І. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|