>
Гончарова, Ірина Іванівна.Вміст вітамінів у м’ясі та м’ясопродуктах [Текст] / І. І. Гончарова, Д. Баган //
Гончарова, Ірина Іванівна.
Сталий розвиток аграрної сфери: інженерно-економічне забезпечення : матеріали IX Міжнар. наук.-практ. конф., ВП НУБіП України «Бережан. агротехн. ін-т», 23 жовт. 2024 р. - Запоріжжя : ФОП Однорог Т. В., 2024. - С. 263-265.
Додаткові точки доступу:
Баган, Д.
Додаткові точки доступу:
Баган, Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |