
>
Аpplication of the principles of ionotropic gel formation in the technology of restructured products based on fish raw materials [Text] / N. Grynchenko, I. Smetanska, O. Hrynchenko, P. Pyvovarov, F. Pertsevoy //
Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : monograph. - Riga : Baltija Publishing, 2023. - P. 40-68.
Додаткові точки доступу:
Grynchenko, Nataliya
Smetanska, I.
Hrynchenko, Olha
Pyvovarov, Pavlo
Pertsevoy, Fedir
Додаткові точки доступу:
Grynchenko, Nataliya
Smetanska, I.
Hrynchenko, Olha
Pyvovarov, Pavlo
Pertsevoy, Fedir
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|