
>
Харчові технології [Текст] : навч. програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОП П Харчові технології в ресторанній індустрії, СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Т. В. Черемська, М. Л. Серік, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2021. - 21 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Серік, Максим Леонідович
Омельченко, Світлана Борисівна
Котляр, Олег Володимирович
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Серік, Максим Леонідович
Омельченко, Світлана Борисівна
Котляр, Олег Володимирович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|