>
Ромашкіна, Д. Д.Перспективи використання порошку моркви в технології пісочного печива [Текст] / Д. Д. Ромашкіна ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка //
Ромашкіна, Д. Д.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 35.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|