
>
Ромашкіна, Д. Д.Перспективи використання порошку моркви в технології пісочного печива [Текст] / Д. Д. Ромашкіна, О. Г. Шидакова-Каменюка //
Ромашкіна, Д. Д.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 35.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|