
>
Stepanova, Tetiana.Influence of sucrose on structural and mechanical properties of the system based on «jelly forming semi-finished product for jelly products [Electronic resource] / T. Stepanova, N. Kondratjuk, Y. Pyvovarov //
Stepanova, Tetiana.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2015. - Vol. 3, Issue 10. - С. 49-54. - DOI 10.15587/1729-4061.2015.43765.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kondratjuk, Natalia
Pyvovarov, Yevgen
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kondratjuk, Natalia
Pyvovarov, Yevgen
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |