
>
Застосування інноваційної техніки та технології отримання штучних продуктів харчування на основі рослинної сировини [Текст] / О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко //
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали ХІ Міжнар. наук.-техн. конф., 08 листоп. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 282-283.
Додаткові точки доступу:
Бабанова, О. І.
Бабанов, І. Г.
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Бабанова, О. І.
Бабанов, І. Г.
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|