
>
Інноваційні технології продуктів переробки рослинної сировини у кондитерських виробах спеціального призначення [Текст] : монографія / О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, В. М. Михайлов, К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2023. - 138 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Михайлов, Валерій Михайлович
Касабова, Катерина Рубенівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Михайлов, Валерій Михайлович
Касабова, Катерина Рубенівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|