
>
Головко, Микола Павлович.Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник //
Головко, Микола Павлович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 211-216.
Додаткові точки доступу:
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Колесник, Вікторія Валентинівна
Додаткові точки доступу:
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Колесник, Вікторія Валентинівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|