>
Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовища [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, С. І. Ялинич //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 322-334.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Ялинич, С. І.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Ялинич, С. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозіторій |