
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 167-172.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Г. А.
Гапонцева, О. В.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Г. А.
Гапонцева, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|