
>
Determining The Content Of Macronutrients In Berry Sauces Using A Method Of IR-Spectroscopy [Electronic resource] / G. Deynichenko, T. Lystopad, A. Novik, O. Chernushenko, A. Farisieiev, Y. Matsuk, T. Kolisnychenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, Issue 12-107. - С. 32 - 42.. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.213365.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Gregoriy
Lystopad, T.
Novik, A.
Chernushenko, O.
Farisieiev, A.
Matsuk, Y.
Kolisnychenko, T.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Gregoriy
Lystopad, T.
Novik, A.
Chernushenko, O.
Farisieiev, A.
Matsuk, Y.
Kolisnychenko, T.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |