
>
Babaiev, S.Application of non-traditional raw materials in production technology of Turkish delight [Text] / S. Babaiev, K. Kasabova, O. Samokhvalova //
Babaiev, S.
Proceedings of the 3rd International Electronic Conference on Foods: Food, Microbiome, and Health - A Celebration of the 10th Anniversary of Foods' Impact on Our Wellbeing : 1–15 October, 2022. - Basel : MDPI, 2022.
Додаткові точки доступу:
Kasabova, Kateryna
Samokhvalova, Olga
Додаткові точки доступу:
Kasabova, Kateryna
Samokhvalova, Olga
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|