
>
Muffin Enriched with Bioactive Compounds from Milk Thistle By-Product: Baking and Physico-Chemical Properties and Sensory Characteristics [Text] / D. Polovnikova, V. Yevlash, O. Aksonova, S. Gubsky //
Engineering Proceedings. - 2022. - Vol. 11, No. 1.
Додаткові точки доступу:
Polovnikova, D.
Yevlash, Viktoria
Aksonova, Olena
Gubsky, S.
Додаткові точки доступу:
Polovnikova, D.
Yevlash, Viktoria
Aksonova, Olena
Gubsky, S.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|