
>
Вплив насіння чіа на структурні характеристики збивних цукерок [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова, В. М. Михайлов //
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІІ Міжнар. наук.-техн. конф., 21 листоп. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 189-190.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Михайлов, Валерій Михайлович
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Михайлов, Валерій Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|