
>
Черевко, О. І.Відносна ефективність використання променистої енергії в середовищі з підвищеним вмістом двоокису вуглецю [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна //
Черевко, О. І.
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - Ч. 1. - С. 371-378.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|