
>
Роль практичної підготовки студентів у формуванні сучасних фахівців ресторанної індустрії [Текст] / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко //
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва- запорука ефективності навчального процесу : тези Х Всеукр. наук.-метод. конф., 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 9-10.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|