
>
Черевко, Олександр Іванович.Про можливості створення індивідуальних систем харчування лікувальної дії [Текст] / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко //
Черевко, Олександр Іванович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 339-340.
Додаткові точки доступу:
Крутовий, Ж. А.
Запаренко, Г. В.
Додаткові точки доступу:
Крутовий, Ж. А.
Запаренко, Г. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|