
>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Стабілізація структури борошняних кондитерських виробів шляхом використання мікробного полісахариду ксампану [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Козлова, Н. І. Черевична //
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 98-99.
Додаткові точки доступу:
Козлова, С. Г.
Черевична, Н. І.
Додаткові точки доступу:
Козлова, С. Г.
Черевична, Н. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|