
>
Чорна, Ніна Вікторівна.Обґрунтування технології охолодженої м'ясної січеної кулінарної продукції централізованого виробництва [Текст] / Н. В. Чорна, О. І. Діденко //
Чорна, Ніна Вікторівна.
RECENT ADVANCES IN GLOBAL SCIENCE : тези доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. 6-8 груд., 2024 р. - Вільнюс, 2024.
Додаткові точки доступу:
Діденко, О. І.
Додаткові точки доступу:
Діденко, О. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|