>
Чорна, Ніна Вікторівна.Обґрунтування технології охолодженої м'ясної січеної кулінарної продукції централізованого виробництва [Текст] / Н. В. Чорна, О. І. Діденко //
Чорна, Ніна Вікторівна.
Recent advances in global science : тези доп. V Міжнар. наук.-практ. конф., 6-8 груд. 2024 р. - Вільнюс, 2024. - С. 225-227.
Додаткові точки доступу:
Діденко, О. І.
Додаткові точки доступу:
Діденко, О. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|