>
Удосконалення процесу отримання емульсій рослинних жирів за допомогою ультразвуку [Текст] / І. В. Золотухіна, А. В. Самко, В. М. Червоний, М. В. Тарасова //
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., ф-т мехатроніки та інжинірингу Держ. біотехнол. ун-ту, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 71-72.
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Самко, А. В.
Червоний, Віталій Миколайович
Тарасова, М. В.
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Самко, А. В.
Червоний, Віталій Миколайович
Тарасова, М. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |