
>
Development of a stabilization system composition for sauces and dressings [Electronic resource] / K. Kunitsa, A. Dikhtyar, O. Kotliar, S. Andrieieva, T. Gontar, S. Stankevych, I. Balandina, L. Obolentseva, O. Kolontaievskyi, A. Ryabev //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2025. - Vol. 2, Issue 11-134. - P. 26-32. - DOI 10.15587/1729-4061.2025.325772.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kunitsa, K.
Dikhtyar, Aliona
Kotliar, Oleh
Andrieieva, Svitlana
Gontar, Tatiana
Stankevych, Serhii
Balandina, Iryna
Obolentseva, L.
Kolontaievskyi, O.
Ryabev, A.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kunitsa, K.
Dikhtyar, Aliona
Kotliar, Oleh
Andrieieva, Svitlana
Gontar, Tatiana
Stankevych, Serhii
Balandina, Iryna
Obolentseva, L.
Kolontaievskyi, O.
Ryabev, A.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |