
>
Sterol, tocopherol, and bioactive fatty acid differences between conventional, high-quality, and organic cow milk [Text] / M. Martini, I. Altomonte, I. Sodi, Yu. Vasylieva, F. Salari //
Dairy Science. - 2023. - № 12. - P. 8239-8248.
Додаткові точки доступу:
Martini, M.
Altomonte, I.
Sodi, I.
Vasylieva, Yu.
Salari, F.
Додаткові точки доступу:
Martini, M.
Altomonte, I.
Sodi, I.
Vasylieva, Yu.
Salari, F.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|