
>
Оцінка якості мармеладу з додаванням багатокомпонентної плодово-ягіднної пасти [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько //
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали ХI Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 8 листоп. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 228-230.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|