
>
Study of the water state and phase transitions of liquid in milk-protein semi-finished products below 0°С [Electronic resource] / G. Deynichenko, I. Zolotukhina, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov, Vasil Guzenko, K. Sefikhanova //
Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2020. - Vol. 32. - С. 114-119..
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Gregoriy
Zolotukhina, I.
Dmytrevskyi, Dmytro
Chervonyi, V.
Horielkov, D.
Guzenko, Vasil
Sefikhanova, K.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Gregoriy
Zolotukhina, I.
Dmytrevskyi, Dmytro
Chervonyi, V.
Horielkov, D.
Guzenko, Vasil
Sefikhanova, K.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |