
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Особливості епіфітної мікрофлори кісточкових плодів [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, В. В. Новикова //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 165-166.
Додаткові точки доступу:
Летута, Тетяна Миколаївна
Новикова, В. В.
Додаткові точки доступу:
Летута, Тетяна Миколаївна
Новикова, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|