
>
Designing the apparatus for the combined frying of culinary products with the electric contact heatihg [Text] / V. Mikhaylov, I. Babkina, A. Shevchenko, A. Borysova //
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2014. - Vol. 2, № 5. - С. 67-70.
Додаткові точки доступу:
Mikhaylov, V.
Babkina, I.
Shevchenko, Andrey
Borysova, A.
Додаткові точки доступу:
Mikhaylov, V.
Babkina, I.
Shevchenko, Andrey
Borysova, A.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|