
>
Freelance as the main trend in doing business in the food industry [Electronic resource] / L. Frolova, T. Gorodetska, K. Ivanchuk, K. Zaychenko, T. Nosova //
Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2018. - Vol. 25. - С. 81-86.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Frolova, L.
Gorodetska, Tetiana
Ivanchuk, K.
Zaychenko, K.
Nosova, T.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Frolova, L.
Gorodetska, Tetiana
Ivanchuk, K.
Zaychenko, K.
Nosova, T.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |