>
Пивоваров, Павло Петрович.Наукове обґрунтування стадії промивання технологічного процесу виробництва реструктурованих рибних продуктів [Текст] / П. П. Пивоваров, В. Ф. Бондаренко, Н. Г. Гринченко //
Пивоваров, Павло Петрович.
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2005. - Вип. 29: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 145-152.
Додаткові точки доступу:
Бондаренко, В.Ф.
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Додаткові точки доступу:
Бондаренко, В.Ф.
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|