
>
Шидакова-Каменюка, Елена Гайдаровна.Технология печенья с использованием вторичных продуктов винодельческого и пивоваренного производств [Текст] / Е. Г. Шидакова-Каменюка, Н. В. Гревцева, К. Р. Касабова //
Шидакова-Каменюка, Елена Гайдаровна.
Baker & Confectioner. - 2018. - № 3 (15). - С. 47–49.
Додаткові точки доступу:
Гревцева, Н. В.
Касабова, Катерина Рубеновна
Додаткові точки доступу:
Гревцева, Н. В.
Касабова, Катерина Рубеновна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|