>
Пенкіна, Наталя Михайлівна.Удосконалення виробництва та управління якістю м’ясної продукції з оздоровчими властивостями [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан, В. В. Колесник //
Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Львівський торг.-екон. ун-т. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - С. 352-353.
Додаткові точки доступу:
Полупан, Валентин Вадимович
Колесник, Вікторія Валентинівна
Додаткові точки доступу:
Полупан, Валентин Вадимович
Колесник, Вікторія Валентинівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|