
>
Губський, Сергій Михайлович.Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження [Текст] / С. М. Губський, О. В. Добровольська //
Губський, Сергій Михайлович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 296-297.
Додаткові точки доступу:
Добровольська, О. В.
Додаткові точки доступу:
Добровольська, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |