
>
Фалуніна, М. С.Визначення фізико-хімічних показників якості маршмелоу на основі кокосового цукру та фруктози під час зберігання [Текст] / М. С. Фалуніна, М. В. Титаренко ; наук. керівник І. С. Пілюгіна //
Фалуніна, М. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 85.
Додаткові точки доступу:
Титаренко, М. В.
Пілюгіна, Інна Сергіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Титаренко, М. В.
Пілюгіна, Інна Сергіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|