
>
Вплив харчового кісткового напівфабрикату на технологічні показники термообробки м'ясних січених виробів [Текст] / М. П. Головко, І. В. Лебединець, А. О. Колесник, Д. Є. Подворчан, Т. Л. Колесник //
Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2004. - № 2 (8). - С. 27-29.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Лебединець, Ігор Володимирович
Колесник, Аліна Олексіївна
Подворчан, Д. Є.
Колесник, Т. Л.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Лебединець, Ігор Володимирович
Колесник, Аліна Олексіївна
Подворчан, Д. Є.
Колесник, Т. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|