
>
Технологія отримання ароматичних добавок із часнику з використанням процесів кріодеструкції і кріомеханоактивації [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, Ю. Г. Наконечна, Н. В. Тарасенко //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 21-22.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Наконечна, Ю. Г.
Тарасенко, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Наконечна, Ю. Г.
Тарасенко, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|