>
Investigation of frying process of meat sausages in glued casings from intestinal raw materials [Electronic resource] / V. Mikhaylov, V. Onyshchenko, A. Pak, V. Bredykhin, O. Zahorulko //
Ukrainian food journal. - 2021. - Vol. 10, Issue 2. - P. 387-398. - DOI 10.24263/2304-974X-2021-10-2-14.
Рубрики:
Web of Science
Scopus
Додаткові точки доступу:
Mikhaylov, Valerii
Onyshchenko, Viacheslav
Pak, Andrey
Bredykhin, Vadim
Zahorulko, Oleksii
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Scopus
Додаткові точки доступу:
Mikhaylov, Valerii
Onyshchenko, Viacheslav
Pak, Andrey
Bredykhin, Vadim
Zahorulko, Oleksii
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | |
| 2 | Електронний ресурс |