>
Functional soft drinks and dressings nanotechnologies using whey and nanostructured fruit and vegetables puree [Text] / R. Pavluk, V. Pogarskaya, A. Berestovaya, I. Yurchenko //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 37-38.
Додаткові точки доступу:
Pavluk, R.
Pogarskaya, Viktoriya
Berestovaya, A.
Yurchenko, I.
Додаткові точки доступу:
Pavluk, R.
Pogarskaya, Viktoriya
Berestovaya, A.
Yurchenko, I.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|