
>
Инновационная технология плавленых сырных продуктов с использованием замораживания и криомеханодеструкции [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарская, О. А. Юрьева, Ю. Г. Наконечная //
ВЕСТНИК Алмат. технол. ун-та : науч. журнал. - Алма-Ата : Изд-во «АТУ», 2014. - № 4 (105). - С. 65-71.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарская, Виктория Вадимовна
Юрьева, Ольга Алексеевна
Наконечная, Ю. Г.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарская, Виктория Вадимовна
Юрьева, Ольга Алексеевна
Наконечная, Ю. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |