
>
Сібірякова, К. С.Дослідження впливу технологічних чинників на формування якості кисломолочних продуктів [Текст] / К. С. Сібірякова, наук. керівник О. Є. Скирда //
Сібірякова, К. С.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 332-340.
Додаткові точки доступу:
Скирда, Олена Євгеніївна
Додаткові точки доступу:
Скирда, Олена Євгеніївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|