
>
Перспективы использования виноградних порошков в технологии здобного печенья [Текст] / Н. В. Гревцева, Т. Брыкова, О. В. Самохвалова, А. А. Верешко //
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 38-42.
Додаткові точки доступу:
Гревцева, Н. В.
Брыкова, Т.
Самохвалова, Ольга Владимировна
Верешко, А. А.
Додаткові точки доступу:
Гревцева, Н. В.
Брыкова, Т.
Самохвалова, Ольга Владимировна
Верешко, А. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|